Randstad

 
09-11-2011
Rekrutteringsbureauer

Randstad er næststørst indenfor vikar- og rekrutteringsbureauer i verden – og vi har en lang række af vikarløsninger. Men det, der virkelig adskiller os fra andre vikar- og rekrutteringsbureauer, er vores unikke koncept. Vi er en etisk virksomhed, der nærer en levende interesse for vores kunder og kandidater. I Randstad ved vi, hvor vigtigt (og vanskeligt) det er at finde og ansætte de rette medarbejdere. Vi er en virksomhed, som arbejder med mennesker – ikke med ledige stillinger.

Udover fleksible vikarløsninger, der passer til jeres behov, er vores fokus på at sikre overensstemmelse mellem kandidat, kunde og job.

Randstad er førende, når det drejer sig om at få ansat de rigtige mennesker. Det skyldes vores koncept, der er enestående blandt rekrutteringsbureauer, hvor salgs- og personalekonsulenterne er ansvarlige for både kundeservice og udvælgelse af medarbejdere. Det betyder, at vi kan opfylde både vores kunders og kandidaters behov. Det betyder både noget, når vi taler om vikarløsninger og faste stillinger.


 
 
Find information om: job tips job forum job guide Alt om job og arbejde arbejde job portal
(Hovedkategori: Rekrutteringsbureauer)