Hvordan finder jeg er sommerferiejob?

 
26-09-2011
Sommerferiejob

At finde et godt sommerferiejob kan være vanskeligt. Overvej hvilke steder der kun har åbent om sommeren, de har altid brug for meget mandskab når det bliver sommer. Tivoli og Bakken er oplagte steder hvis man søger i København. Disse 2 steder har utroligt mange besøgende i sommerperioden og søger som regel ekstra hjælp til at håndtere og servicere de mange kunder der dagligt kommer. Cirkus´er og Tivoli´er er i det hele taget oplagte steder at søge sommeferiejob.

Der er selvfølgelig også muligheden for at tage en tur til udlandet og arbejde som tjener eller lignende.

De store destinationer som tiltrækker de fleste unge er destinationer som Spanien, Grækenland, Italien, Bulgarien og lignende.

Et sommerferiejob kan være en sjov og ofte indbringende måde at tilbringe sin ferie på, fremfor at bruge sommerferien på at bruge penge kan man med et sommerferie job tjene penge. Men hvordan finder man et sommerferiejob og hvilke muligheder er der for sommerferiejob.

Hvad kunne et sommerferiejob være?

Et sommerferiejob kan være alt fra jordbærplukker, til butiksassistent og lagerarbejder. Fælles for arbejdet er oftest at det ikke kræver lang tids oplæring, og ikke stiller de store krav til uddannelse. Sommerferiejobbet er oftest tidsbegrænset til en eller flere måneder og det vil derfor ikke være hensigtsmæssigt med et job hvor det tager lang tid at oplære dig som medarbejder.

Forskellige typer for sommerferiejobs:

- Jordbærplukker
- Kasseassistent i butik
- Lagerarbejder
- IS Sælger
- Bartender
- Og mange flere

Hvordan finder man et sommerferiejob?

Hold øjne og øre åbne, tjek jobformidlingen og brug de kontakter du har i dit netværk. Mange sommerferiejob opslåes ofte igennem vikarbureauer, så tilmeld dig gerne som vikar og hør om de nyeste sommerferiejob.

 
 
Find information om: job guide arbejde Alt om job og arbejde job forum job portal job tips
(Hovedkategori: Jobsøgning)